Hakkımızda

RENGARENK Franchise sistemimiz; ileri teknoloji platformlarımız, ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş sürekli eğitimlerimiz, etkin pazarlama hizmetlerimiz ve 10 yıllık global marka bilinirliğimiz ile siz müşterilerimize gayrimenkul sektöründe en iyi hizmeti sağlamak amacı ile en tecrübeli ve başarılı Gayrimenkul Danışmanlarıyla çalışmanız için oluşturulmuştur. ES RENGARENK Gayrimenkul , Ocak 2011’de başladı. ES Rengarenk Gayrimenkul’ün hedefi, gayrimenkul sektöründeki “hizmet kalitesi”ni yükseltmek, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını artırmak, sektörün itibarını yükseltmektir.

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün büyümesine katkıda bulunmak ve her bir müşterimizin hayalindeki gayrimenkule kavuşmasına yardımcı olmak amacıyla gösterdiğimiz çaba, sektörün alışılageldik deneyimlerinden farklı olarak,  gösterdiği profesyonel ve şeffaf yaklaşım gayrimenkul profesyonelliğine yakışır bir uzmanlıktadır.

ESRENGARENK Gayrimenkul  olarak, ulusal ofis ağımızla gayrimenkul sektöründe, tüm tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet vermekteyiz.

Şirketimiz 'in vizyonu;

Türkiye'de emlak danışmanlığı hizmetinde lider olmak;

Kaliteli standartlarda hizmet vererek sektöründe bir marka olmak işte bu vizyonla hizmet veren Şirketimiz alım-satım konularında bireysel danışmanlık hizmetlerini kusursuz olarak sunmaktadır. Emlak alım-satım, ve danışmanlık hizmetlerini günün gelişen ve değişen değerleri üzerinden, yılların vermiş olduğu deneyim ve temel prensip olarak benimsediği ilkeli pazarlama yöntemleri ile yürütmekte, gayrimenkul alım-satımı ve kiralama sonrası gerekli tüm hukuki düzenlemelerin eksiksiz tamamlanması konusunda göstermiş olduğu titizlik neticesinde müşterilerinin vazgeçilmez adresi olmuştur. Şirketimizin Hizmetleri'nin çalışma sistemi profesyonellik, teknoloji ve eğitim üzerine dayanıyor. Önemle üzerinde durduğumuz bu üç kavram, kuşkusuz kalite ve müşteri memnuniyetine giden yolda yeni kapılar aralıyor.

- Emlak Pazarlama
- Değerleme (Ekspertiz)
- Fizibilite
- Pazar Araştırması
- Emlak Yatırım Danışmanlığı

ES RENGARENK İnşaat Emlak Gayrimenkul ofisleri...

Kuruluşundan itibaren kaliteli ve güvenilir hizmeti her zaman ÖN planda tutmayı kendine amaç edmiştir.

Gayrimenkul komisyonculuğu yanında şubeler açmak ve ortak çalışma noktaları oluşturmak, kurslar ve seminerler düzenlemek şirketin ana hedefleri arasındadır.

Sektörün gelişim sürecine göre tüm üyelerine faydalı olmak

'DÜNYADA MEKAN'prensibi ile tüm müşterilerinin hizmetinde olmaktır. ES RENGARENK İnşaat Emlak Gayrimenkul sektörünün gelişmesi ve prestijli bir meslek haline gelmesi için çalışmalarda bulunmakta ve sektörde elde etmiş olduğu bilgi birikimi ve deneyimini çalışma ortaklarıyla paylaşmaktadır.

ES RENGARENK İnşaat Emlak Gayrimenkul olarak amacımız modern çalışma sistemi ve ilkeleriyle ülkemizin gerek ekonomik gerekse çağa uyum sağlama boyutunda Emlak Sektörünün önemli temsilcilerinden birisi olarak ileri seviyeye getirmek.

Bu hizmeti verirken

DOĞRULUK

DÜRÜSTLÜK

  ve

  GÜVENİLİRLİK temel ilkemizdir.

Tüm bunların doğal sonucu olarak bilgi ve bilginin paylaşımında personel, müşteri ilişkisi gibi konularda ve hepsinin bütünü olan hizmette sınırsızlığı ve mükemmeli yakalamayı kendimize düstur edindik. Emlak işini evrensel platforma taşıyan ES RENGARENK Emlak Müşavirliği konusunda bilgi iletişimini, çağın gereksinimlerinin başında gelmekte olan "hızlı ve sağlıklı'' bilgi aktarımını sağlamaktır.

İşinde uzman ve profesyonel, sertifikalı emlakçılar yetiştirmeyi amaçlamış ve bu bilgi ve tecrübe ağını adım adım şehirler, hatta ülkelerarası bir ortama taşımayı hedeflemiştir.

Neden ES RENGARENK İnşaat Emlak Gayrimenkul ile çalışmalıyım?

Güven Tecrübe Kurumsal yaklaşım Sertifikalı emlak danışmanları Teknoloji kullanımı Doğru ekspertiz Hızlı sonuç Hukuksal danışmanlık Anahtar teslim inşaat ve mimarlık hizmetleri Müşterilerimiz Bizi Anlatıyor.

İletişim Formu